Nyheter

 • Erbjudande juni/juli

  Erbjudande juni/juli

  När du köper Janome Embla 6030DC i juni–juli får du⁠ en cirkellinjal med köpet, värde: 659:-. Gäller så långt lagret räcker!


 • 10 % på alla symaskiner v. 42

  10 % på alla symaskiner v. 42

  I oktober fyller Janome hela 100 år (1921–2021), vilket vi självklart vill fira med extra fina erbjudanden! Under hela nästa vecka till och med 23 oktober får du 10 % rabatt på alla symaskiner! Vi har flera olika modeller i butiken så kom gärna in och provsy hos oss!


 • Välkommen till vår nya hemsida!

  Välkommen till vår nya hemsida!

  Välkommen till vår nya hemsida! Här kan du läsa om våra tjänster och produkter samt vilka erbjudanden som är aktuella hos oss just nu. Du kan också följa våra nyheter på vår Facebooksida. Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss om du har några funderingar, eller besöka oss under våra öppettider i vår nya butik på Södra vägen 2!


 • Ny butik på Södra vägen 2

  Ny butik på Södra vägen 2

  Syhuset har numera nya lokaler på Södra vägen 2 i Hudiksvall (samma hus som Hudiksvalls Solskydd). Vi är licensierad partner och återförsäljare av Janomes produkter vilket innebär att vi kan erbjuda ett heltäckande sortiment av symaskiner, overlock- och brodyrsymaskiner, programvaror och tillbehör från Janome. Vi tar också emot symaskiner för service och reparation. Välkommen in för att titta på vårt sortiment och provsy våra maskiner!

  Våra öppettider:
  Måndag–torsdag: 11:00–17:00
  Fredagar: 09:00–15:00
  Lördagar & söndagar: STÄNGT