Symaskiner

Vi är återförsäljare av Janomes produkter. Detta innebär att vi kan erbjuda ett heltäckande sortiment av symaskiner, overlock- och brodyrsymaskiner, programvaror och tillbehör från Janome. Här nedan kan du läsa mer om vilka typer av symaskiner som finns i sortimentet. Du är också varmt välkommen till vår butik för att provsy och titta närmare på de symaskiner vi har inne just nu!

Elektroniska symaskiner

Våra elektroniska symaskiner är kompakta och specialanpassade för dig som vill ha en trygg, bra, kvalitetssymaskin. De klarar av dina projekt oavsett om tyget är tunt och delikat eller tjockt och kompakt. Oavsett om du är nybörjare eller en van sömmerska, så finns det en elektronisk symaskin perfekt för just dig.

Mekaniska symaskiner

Våra mekaniska symaskiner består av en serie robusta, kompakta och specialanpassade symaskiner för dig som vill ha en kvalitetssymaskin för alldagliga behov såsom att lappa och laga. Våra mekaniska symaskiner är även för dig som vill upptäcka en ny och spännande hobby, och är dessutom ett utmärkt val för dig som är yngre.

Overlockmaskiner

Syr du barnkläder, gardiner och kuddar till familjen, vänkretsen eller släkten? Oavsett om ditt intresse är beklädnad-, interiör eller lapptäckssömnad, så är overlockmaskinen rätt val för dig. Overlockmaskinen har de speciella sömmarna du behöver och har mängder med spännande tillbehör att komplettera med.

Coversömsmaskiner

Coversömsmaskinen är ett komplement till symaskinen och Overlockmaskinen. Maskinen syr professionella stretchiga fållar samt dekorationer och är en specialmaskin. Coversömsmaskinen är ganska lik en professionell raksömsmaskin, men med tre nålfästen och en griper istället för undertrådsspole. Läs mer om våra specifika Coversömsmaskiner i produkterna nedan.

Broderisymaskiner

Våra broderimaskiner är ett perfekt komplement till din symaskin och är anpassade till både hem-, hobby- och småföretagare. Med en broderimaskin kan du skapa helt unika och personliga klädesplagg, brodera egna logotyper eller varför inte monogram på kuddar och handdukar? Möjligheterna är många. Läs mer om våra olika broderimaskiner på produkterna nedan.